MediYoga enbart enskilda sessioner

Detta är Yogan för dig som vill hålla ett lugnare "tempo", lära dig andas rätt och inte göra så många invecklade övningar.
Kanske du känner dig spänd eller stel i kroppen, är stressad och har svårt att komma ner i varv, drabbats av sjukdom som satt ner din fysiska eller mentala förmåga, eller bara vill hålla kroppen smidig, stark och skapa ett inre lugn. 

Alla kan Yoga! oavsett ålder, fysik, tidigare erfarenhet eller smidighet. Du kommer precis som du är, det finns inget tävlingsmoment i yogan utan du strävar efter att göra övningarna efter dina förutsättningar. Medicinsk yoga är en terapeutisk mjuk och kraftfull yogaform med dokumenterad terapeutisk effekt. Programmen består av medveten andningsträning, mjuka fysiska övningar, avslappning och meditation.

Yogan kan utföras sittande på golvet eller på stol.

MIMY är Mindfulness & MediYoga

Med Mindfulness får du mer gjort, med mindre stress. Du kan bli mer fokuserad, lugnare, mer produktiv och få ökad arbetsglädje. Prioriterar bättre, fattar klokare beslut. Du lär dig agera istället för att reagera när du möter stress och du ökar din förmåga att njuta av ljusglimtarna i din vardag och se det stora i det lilla.

MediYoga hjälper dig att frigöra spänningar i kroppen, bli smidigare och mer flexibel- i kropp såväl som i sinne. Genom effektiva andningstekniker och enkla rörelser kan du själv skapa balans på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt.

MIMY är en metod som väver samman dessa två tekniker och drar tydliga paralleller till vardagen, bland annat genom vardagsträning och reflektioner kring viktiga attityder.

Det handlar om att odla en medvetenhet när det gäller kropp, tanke och känsla i allt du gör- så att du förstår hur det påverkar dig. Träna på att använda din egen uppmärksamhetsförmåga till en fördel och hur du kan lära dig använda MIMY på ett sätt som ger dig ökad livskvalitet och minskad upplevelse av stress i din vardag. 

 

Har du några funderingar

tveka inte att ringa

tel: 0704-895042