MIMY är Mindfulness & MediYoga

Med Mindfulness får du mer gjort, med mindre stress. Du kan bli mer fokuserad, lugnare, mer produktiv och få ökad arbetsglädje. Prioriterar bättre, fattar klokare beslut. Du lär dig agera istället för att reagera när du möter stress och du ökar din förmåga att njuta av ljusglimtarna i din vardag och se det stora i det lilla.

MediYoga hjälper dig att frigöra spänningar i kroppen, bli smidigare och mer flexibel- i kropp såväl som i sinne. Genom effektiva andningstekniker och enkla rörelser kan du själv skapa balans på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt.

MIMY är en metod som väver samman dessa två tekniker och drar tydliga paralleller till vardagen, bland annat genom vardagsträning och reflektioner kring viktiga attityder. 

Kursen handlar om att odla en medvetenhet när det gäller kropp, tanke och känsla i allt du gör- så att du förstår hur det påverkar dig. Träna på att använda din egen uppmärksamhetsförmåga till en fördel och hur du kan lära dig använda MIMY på ett sätt som ger dig ökad livskvalitet och minskad upplevelse av stress i din vardag.

 

"You should sit in meditation for 20

minutes a day, unless you're too busy; 

then you should sit for an hour"

-Old Zen saying